VWFEST 2009

Sambata, 18 iulie 2009, a avut loc cea de a treia editie a VW Fest, cel mai important eveniment dedicat comunitatii posesorilor si pasionatilor de automobile marca Volkswagen din Romania. Acesta a reunit peste 120 de automobile Volkswagen in parcarea Galeriilor Orizont 3000 din Brasov.

Editia din 2009 a VW Fest a marcat un nou nivel de colaborare dintre Volkswagen Romania si comunitatea Volkswagen si denota interesul crescut pe care importatorul oficial al marcii germane il are fata de clientii si fanii acestor automobile reputate. Din aceasta colaborare a rezultat conceptul unui eveniment de o amploare fara precedent, sustinut de cele mai importante doua canale online ale comunitatii Volkswagen, vwfest.ro si vwforum.ro.
VW Fest 2009 s-a bucurat de participarea reprezentantilor comunitatii Volkswagen din majoritatea nucleelor de fani din Romania. Efortul acestora a fost rasplatit prin intermediul premiilor decernate pentru trei categorii. In primul rand, publicul care a vizitat evenimentul a fost invitat sa voteze masina preferata, cale prin care am configurat top trei cele mai populare masini ale VW Fest 2009. Tot cate trei locuri au fost incluse si in celelalte doua categorii de premii, „Cea mai accesorizata masina” si „Best Car of the Show”. Premiile au constat in seturi de anvelope Continental, o vopsire gratuita in reteaua de service-uri Volkswagen si premii speciale oferite de Porsche Bank in tandem cu www.janta.ro.
Deasemenea, ineditul editiei 2009 a VW Fest este justificat si prin expunerea in premiera a noului model VW Scirocco in versiunea speciala R-Line si a noului Polo. Alaturi de acestea a putut fi admirat si noul Golf GTI.
Editia din 2009 a fost mai animata decat cele din trecut. Cursa cu bicicletele IDEAL oferite de ROM-EUROTRADE si concursul prin care echipe de cate 2 persoane au reprodus sigla VW printr-o coregrafie au destins atmosfera.
Timpul a trecut mai placut si multumita discutiilor pe care posesorii de Volkswagen au putut sa le poarte atat intre ei, cat si cu reprezentantii Volkswagen Romania. Iar beneficiile acestei comunicari deschise au fost dublate in timpul petrecerii de dupa evenimentul propriu-zis. Aceasta a avut loc seara, de la ora 21:00 in City Club si a oferit drept supriza membrilor comunitatii voucherele care le permit sa cumpere piese de origine din reteaua Volkswagen cu reducere de 10%.
Parteneri ai evenimentului: Porsche Romania, Volkswagen, Porsche Leasing, Porsche Bank, Weltauto, Tess, Mobil 1 si ROM-Eurotrade prin dealerul Probike Brasov, TCM-Turbo.
Parteneri media: vwforum.ro, revista Max, Magic FM si Kiss FM.
Maria Gavrila
RECP IDEA
Volkswagen Fest Editia a III-a
18 IULIE, BRASOV
parcarea Galeriilor Orizont (Zona Piata Astra)
Participa si tu la cea mai mare reuniune a posesorilor si pasionatilor de automobile VW si VAG din Romania!
Volkswagen Fest Editia a III-a
Galeriile Comerciale Orizont 3000, Brasov
18 iulie 2009
Volkswagen Fest, eveniment organizat de RECP IDEA impreuna cu sustinerea www.vwfest.ro va avea loc in cea de-a treia editie in Brasov, in parcarea Galeriilor Comerciale Orizont 3000, in data de 18 iulie.
RECP IDEA are ca principal domeniu de activitate, fidelizarea clientului cu brandul, atat prin reviste customer cat si prin evenimente de customer relationship management. RECP IDEA realizeaza produce momentul de fata un numar de peste 10 titluri customer, printre care revista Volkswagen Spirit si ziarul Volkswagen News.
 • Eveniment: Volkswagen Fest;
 • Locatie: Brasov, Galeriile Comerciale Orizont 3000;
 • Data: 18 iulie 2009
 • Concept: Volkswagen Fest isi propune sa reuneasca posesorii si fanii de modele Volkswagen ca si in anii trecuti. Dar de data aceasta va beneficia de sustinerea oficiala a importatorului marcilor VAG in Romania. Odata adunate si pozitionate cele 100 de masini asteptate la eveniment, va incepe concursul pentru alegerea celor mai frumoase masini . Vor exista trei categorii de premiere: stock like car, accessorised car si cea mai frumoasa masina a evenimentului. Totodata va exista si un premiu special, cel de popularitate, care va fi determinat in urma voturilor exprimate de publicul care va vizita expozitia.
In spatiul special amenajat desfasurarii evenimentului vor fi invitati sa-si expuna produsele companii de piese si accesorii din toata tara, care vor oferi discounturi atragatoare participantilor la eveniment.
Pentru a oferi divertisment publicului prezent, care este asteptat intr-un numar de cateva mii de persoane, se va organiza un concurs de 40 metri cursa cu biciclete Volkswagen, iar MC-ul si animatoarele vor completa spectacolul.
Evenimentul se va incheia cu o petrecere privata la care se vor servi cocktail-uri GTI, MK 5, RS, R32, Scirocco etc.
Desfasurator:
 • Ora 10.00 – 11.00 Sosirea si pozitionarea participantilor. Participantii vor primi tricouri cu sigla evenimentului si
 • logo-ul partenerilor. MC-ul va atrage publicul si va anima atmosfera.
 • Ora 11.00 – 12.00 Inscrierea masinilor in concurs si colantarea acestora cu numere de concurs.
 • Hostessele vor imparti taloane de vot publicului si ii vor invita pe expozanti sa participe la cursa de biciclete Volkswagen.
 • Ora 13.00 – 17.00 Expunerea masinilor si strangerea taloanelor de vot.
 • Inscriere si participare cursa de biciclete Volkswagen .
 • Ora 17.00 – 19.00 Concurs de biciclete si finala cursei de biciclete, numirea castigatorilor si inmanarea premiului;
 • Anuntarea masinilor castigatoare la cele trei categorii.
 • Ora 21.00 – 01.00 Petrecere VW Fest in City Club (http://www.city-club.blogspot.com/) din incinta Galeriilor Comerciale Orizont 3000.
Mediatizare:
 • Presa scrisa pre si post eveniment: revista COX Tuning & Sound, revista Supercar, revista Volkswagen Spirit, ziarul
 • Volkswagen
 • Radio: Guerilla, Radio 21
 • 100.000 Flyere distribuite in Bucuresti, Brasov, Bacau, Braila, Cluj, Constanta,Oradea, timisoara, Satu Mare, Baia Mare si
 • Suceava;
 • 500 Afise in Bucuresti, Brasov, Bacau, Braila, Cluj, Constanta,Oradea, timisoara, Satu Mare, Baia Mare si Suceava
 • Online: vwfest.ro; vwforum.ro, tuninggarage.ro;
 • Comunicat de presa: www.comunicatedepresa.ro si comunicat de presa în reteaua proprie;

Premierea castigatorilor concursului de biciclete

Rugamintea mea e, ca inainte de vizionare sa dati volumu’ mai incet, deoarece la inceput, in prima secunda o sa va sparga timpanele zgomotul din cauza microfoniei create, eu fiind foarte aproape de boxa sad3.gif

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to VWFEST 2009

 1. voinea says:

  video de la eveniment http://www.vimeo.com/5728577 (multumim MPA)

Comments are closed.